CARLO LANZA

Carlo Lanza
Carlo lanza sokken by Tillemans Tailors
Carlo Lanza & Tillemans Tailors te Hoorn bieden jou het ultieme mannen cadeau voor 2018
Het stijlvolle en lekkere cadeau van 2018. Verkrijgbaar bij Tillemans Tailors te Hoorn.

Carlo Lanza

Carlo Lanza staat voor; ambachtelijke producten, Italië, exclusiviteit en persoonlijk contact. Hieronder licht ik graag toe waarom juist deze peilers belangrijk zijn!

Dus...........met een maatpak en het advies van Tillemans Tailors Den Haag.
Tillemans Tailors: “The better you dress the worse you can behave.”

Carlo aan het woord:

Italië; alle sokken worden gefabriceerd in Italië. Ook bij toekomstige uitbreiding van het assortiment zullen de producten altijd afkomstig zijn uit Italië. Op dit moment ben ik mij de Italiaanse taal eigen aan het maken omdat er nog veel Italiaanse ateliers niet buiten de landsgrenzen durven te treden vanwege de taalbarrière.

Carlo Lanza by Tillemans Tailors
De man achter Carlo Lanza sokken: Carlo Lanza. Nu verkrijgbaar bij Tillemans Tailors te Hoorn

Ambacht; alle sokken worden met de hand afgewerkt. Bij de sokken van Carlo Lanza voel je dan ook geen vervelende naad bij de teen. Aan alle details is gedacht!

Exclusiviteit; dit is een zeer belangrijke peiler aangezien merk en product zich niet lenen voor massaproductie en distributie. Gek genoeg is mijn ultieme doel dan ook niet om veel geld te verdienen. Het gaat mij juist om intensieve relaties op te bouwen met bijvoorbeeld mijn winkelklanten . Per stad kies ik dan ook 1-2 winkels die exclusief distributeur worden van mijn merk. Hiermee wil ik voorkomen dat de sokken op iedere hoek van de straat verkrijgbaar zijn.