De officiële opening van Tillemans-Tailors door wethouder Aart Ruppert

De officiële opening werd verricht door de wethouder economische zaken aard Ruppert.
De officiële opening werd verricht door de wethouder economische zaken aard Ruppert.

De officiële opening werd verricht door de wethouder economische zaken Aard Ruppert. Voor deze gelegenheid werd natuurlijk een mooie fles Champagne opengetrokken: JM Gobillard & Fils! [via Midi Wines]. De wethouder stak een ZEER MOOI verhaal af over Hoorn met zijn mooie en rijke  geschiedenis en natuurlijk de toekomst waarin onze winkel perfect aansluit! Laten we eerlijk zijn SPECIALISME HEEFT DE TOEKOMST!

 

Holland & Sherry
Ronald Zeintra druk aan het praten over de Mont Blanc pen!

Peter Van Overdijk en Ronald Zeinstra beiden gelukkig na een mooie conversatie over Montblanc. Peter vertelde mooie anekdotes over produktie en kwaliteit van stoffen en overhemden. Hierdoor kregen de klanten een mooie en eerlijk beeld over Holland & Sherry maar natuurlijk ook over de maat overhemden.

 

SONY DSCOp de opening was ook SCABAL specialist Johannes Derwahl. Hij informeerde de klanten over Scabal en vezorgde ook de opmeet sessies. Scabal is op dit moment een merk dat hard groeit in China en Rusland. Wij waren dan ook zeer aangenaam verrast dat Johannes tijd had om naar Hoorn te komen voor een aantal speciale klanten!

 

 

 

De heer Braas & de heer Rob Tool druk in gesprek! Kan natuurlijk alleen maar gaan over de mooie maatpakken bij Tillemans Tailors.
De heer Braas & de heer Rob Tool druk in gesprek! Wat een opening!! Eindelijk een maatpak specialist in Hoorn

 

Proost! Altijd om het duo Van Schaik & Nolting in the house hebben! we hadden weer veel gelachen en mooie complimenten ontvangen1
Proost! Altijd leuk om het duo Van Schaik & Nolting in the house hebben! We hadden weer veel gelachen en mooie complimenten ontvangen!

 

Tillemans senior druk in gesprek met de Buitenhuisjes!
Tillemans senior druk in gesprek met de Buitenhuisjes!

 

 

Wir verwenden Anzüge Stoffe wie Cashmere Wool Italy 120s,130s,150s und 180s und Englische Stoff muster wie Herringbones, Glencheck und viels mehr.
Ivar Tillemans: “Viel Glück an Deinem ersten Arbeitstag bei Tillemans Tailors bruder!!” Die beste Massanzug finden Sie bei Tillemans Tailors!

“Wir verwenden Anzüge Stoffe wie Cashmere Wool Italy 120s,130s,150s und 180s und

Englische Stoff muster wie Herringbones, Glencheck und viels mehr.”

 

Je Scabal pak laten opmeten & dan in stijl aankomen! Ook dat gebeurde op deze mooie dag!
Je Scabal pak laten opmeten & dan in stijl aankomen! Ook dat gebeurde op deze mooie dag!

 

 

Tjalle de Vreeze van Midi Wines verzorgde de innerlijke mens met mooie wijnen. Hij verzorgde een mooie proeverij waarbij smaak en beleving mooi samen kwamen.
Tjalle de Vreeze van Midi Wines verzorgde de innerlijke mens met mooie wijnen. Hij presenteerde een mooie proeverij waarbij smaak en beleving mooi samen kwamen.

 

SONY DSC Aan het einde van de dag was de rust weer weder gekeerd op de Grote Oost. Binnen ging het feest verder en werden de klanten aangenaam verrast door de mooie wijnen van Midi Wines! Tjalle de Vreeze zorgde voor een mooi verhaal bij iedere wijn.Tillemans Tailorsmidi wines bij Tillemans-Tailors

Op de foto Willem en Joost. Zij zijn het creatieve brein achter het mooie logo.
Op de foto Willem en Joost. Zij zijn het creatieve brein achter het mooie logo. En zij gingen natuurlijk als laatste de winkel uit. Logisch want het was een zeer geslaagd en gezellig open huis!

 


Geplaatst

in

door