GT Rally 2011

De start locatie was Hotel Lapershoek in Hilversum.

Het Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark ligt in een parkachtige omgeving aan de rand van Hilversum en in het hart van Nederland.

De villa wordt omgeven door bossen en natuurparken

9.30 uur volgden snel de Porsche, Cabrio en Classic Freaks en werd het een gezellige boel. Lekker naar elkaars auto kijken en elkaar weder zien of leren kennen.
Het was een mooi plaatje.

Na elkaars auto’s bewondert te hebben [ dit jaar 53] kregen de deelnemers uitleg over het hoe en wat van de GT-Rally 2011. Daarna werd er in stijl een voor een gestart.

Aangezien we los van elkaar startte kwamen we elkaar niet vaak tegen. De route door de natuur richting Ermelo door de Leuvenumse bossen was erg mooi.

Verscholen in de Leuvenumse bossen ligt het indrukwekkende Hotel Landgoed Het Roode Koper. Een van die zeldzame plekken in Nederland waar we nog op een stijlvolle manier konden genieten van de rust, de natuur en een warm en persoonlijk ontvangst. Een lange, kronkelende oprijlaan leidde ons door de bossen naar een stijlvolle villa. Ver van het alledaagse leven …

De GT-Rally lunch bij HET ROODE KOPER.

De chef wist al onze zintuigen te strelen. Hij heeft gezorgd voor een verrassend culinair avontuur. Naast ons fantastische GT-Rally buffet zorgt de chef de rest van het jaar ook voor een wisselende seizoenskaart met klassieke en hedendaagse gerechten. De sommelier heeft ons geholpen bij de keuze van de beste wijnen als begeleider van het buffet maar doet dat natuurlijk ook bij alle andere gerechten het hele jaar.

Op het idyllische terras

Buitenleven op zijn best. Op onze zonnige GT-Rally dag hadden we op het fraaie terras uitzicht op de tuinen. En daar stonden de deelnemers: een beetje eten, een beetje drinken, een beetje over auto’s en…… praten maar vooral genieten van een heerlijke goed verzorgde lunch.

Na van een lekkere lunch genoten te hebben op de diverse terrasjes in en om de mooi tuin zijn we onze wegen weer gaan vervolgen.

Het bleef een mooie route en er werd na elke bocht weer genoten.
Voor de deelnemers was de rust die er heerste in deze omgeving een echt genot.

Een tussenstop werd er ook nog gemaakt dit keer met lekker ijs op een mooie schilderachtige locatie naast het Ijsselmeer.

Vervolgens vol gas richting Hoorn waar nog een borrel was met de prijs uitreiking.

Vervolgens een speciaal GT-Rally top diner bij Cheung

Sawadee bij Restaurant Madame Cheung. [kleine noord 53-55]
Restaurant Madame Cheung opende in 1999 voor het eerst haar deuren. Sinds de familie Cheung in 1973 in Hoorn is neergestreken vanuit Hong Kong, zijn Yuk en Lei Cheung een bekend culinair begrip geworden.

De authentieke Chinese keuken was de eerste 20 jaar de voornaamste inspiratie. Gedurende deze jaren hebben Yuk en Lei zich ook verdiept in andere Aziatische keukens. De grote passies werden gevonden in de Thaise & Japanse keukens. Met de opening van Restaurant Madame Cheung, besloot Yuk om het beste van de Aziatische werelden te combineren in 1 restaurant. Het werd dus een fusion van Aziatische culinaire lekkernijen.

Bij een avond genieten in Restaurant Madame Cheung horen ook de wijnen van Robin. Robin is een fervent wijnliefhebber en staat bekend om zijn excellente keuze van wijnen, die perfect bij de gekozen gerechten passen.

Robin en Chef Yifei staan klaar om u te verwelkomen in Restaurant Madame Cheung

Het was een mooie dag.


Geplaatst

in

,

door

Tags: