LACCIO schoenen

MADE IN ITALY

 LACCIO is een Nederlands schoenenmerk, dat zich richt op de stijvolle en succesvolle man met een grote voorliefde voor de Italiaanse stijl. “Made in Italy” is voor ons geen loze kreet, maar een bewuste keuze voor stijl, kwaliteit en authentiek vakmanschap.

Laccio schoenen bij Tillemans Tailors te Hoorn. De prijzen zijn ongeveer €259.95
Tillemans Tailors heeft in zijn assortiment ook de mooie Italiaanse schoenen van Laccio opgenomen.
Vakmanschap, elegantie en pasvorm komen op een sublieme wijze bijelkaar .

De schoenen worden met zorg uitsluitend in het mooie Italiaanse Napels vervaardigd door designers en meesterschoenmakers. Stijlvolle producten naar de wensen van nu, allemaal met een prachtig verhaal en gemaakt in gelimiteerde aantallen. Dat is LACCIO ten voeten uit! Prijzen 259 euro.

 

COLLECTIE

De LACCIO schoencollectie bestaat uit een aantal handgemaakte en handgefinishte modellen, die geschikt zijn voor iedere man en elke gelegenheid. Allen zijn uitgevoerd in de beste leersoorten. LACCIO biedt tevens riemen van de beste kwaliteit. Ideaal om met elkaar te combineren. Wie eenmaal de juiste maat gevonden heeft, kan er op rekenen dat ieder model perfect zit en dat de kwaliteit van de producten uitstekend is.

Laccio. Ook in hoorn
Laccio schoenen bij Tillemans Tailors. Deze mooie schoenen zijn gemaakt in het mooie Italiaanse Napels….. En dat zie je en merk je.

HAPPY CUSTOMERS

Wij geloven dat wat je draagt een vertaling moet zijn van wie jij bent en waar je van houdt. We willen je inspireren met hetgeen dat ons inspireert. Veel mensen willen goed gekleed gaan maar hebben niet de tijd of zin om zich hier veel mee bezig te houden. Voor deze groep mensen maakt LACCIO het aantrekkelijk om mooie kwaliteitsschoen aan te schaffen tegen een prima prijs.

Tip van de Tailor:

De juiste schoen heeft een goede pasvorm en zit daardoor lekker. Als een schoen goed past, loop je ‘m ook niet uit, zodat ‘ie in no time uit model is gezakt. Een leren zool en, als de schoen gevoerd is, een leren voering zijn niet alleen mooi, maar garanderen ook nog eens een lange levensduur. Zorg voor afwisseling, een schoen heeft eigenlijk na een dag dragen, een dag ‘rust’ nodig. En last but not least: onderhoud! Een paar afgetrapte  of slecht onderhouden schoenen doen je prachtige outfit totaal geen eer aan. Voor een  lange levensduur is het zaak regelmatig aan de slag te gaan met schoenpoetsbenodigdheden. Gelukkig hoeft dat niet veel tijd te kosten: met de goede producten zie je er binnen een mum weer op en top uit