WINNAAR DUTCH RETAIL EXPERIENCE AWARD

Beleving bij Tillemans Tailors te Hoorn werd beloond in 2017 met de Dutch Retail Experience Award.
Tillemans Tailors was in 2017 winnaar van de Dutch Retail Experience Award.

Tillemans Tailors is WINNAAR van de: “DUTCH RETAIL EXPERIENCE AWARD 2017

De Dutch Retail Experience Awards is een landelijke retailprijs voor de modezaken die hun winkelbeleving neerzetten op basis van de pijlers authenticiteit en duurzaamheid. Deze Award is in 2012 in het leven geroepen om vooruitstrevende retailers en winkelconcepten onder de aandacht te brengen en te stimuleren. Waarmee we de retailers inspiratie en goede voorbeelden geven van winkels die duurzaamheid in hun beleid verweven hebben.

Tillemans Tailors is WINNAAR Best Customer Experience Award categorie ‘Men’ 2017.

“Trots! Wij zijn WINNAAR van de dutch retail experience award 2017” Onze zaak aan de Grote Oost 27 in Hoorn oogt als een herensociëteit. Beleving dat is waar de Customer Experience Award zijn oorsprong aan ontleend.

Tillemans: “Met Costume à la carte begeleiden wij gentlemens bij het samenstellen van een stijlvol maatpak en houden daarbij met vele facetten rekening.

Bij Tillemans Tailors zijn een subliem, lekker zittend maatpak en kwaliteit gegarandeerd.”

https://www.textilia.nl/Nieuws/Dit_is_de_winnaar_van_de_Dutch_Retail_Experience_Award_2017-170709173000#.XZ77PypNeDY

Concurrentie

De concurrentie binnen de categorie ‘Men’ is verspreid over Nederland; The Good People – Rotterdam, Oebens Mercantile – Utrecht,  Coef – Arnhem,  Uptown – Den Haag,  No Label – Amsterdam,  M-perception – Maastricht, Romeyn Tailor – Barneveld, Twentyonewood – Alkmaar, Mansion 24 – Apeldoorn en dus Tillemans Tailors – Hoorn.

Dutch Retail Experience Award

De Dutch Retail Experience Award in is 2012 opgericht om vooruitstrevende retailers en winkelconcepten onder de aandacht te brengen en te stimuleren. “Dit omdat het bij consumenten niet langer draait om de koop zelf maar om de beleving. Retailers die dit succesvol doen komen in aanmerking voor een prijs,” aldus de organisatie.

Dus...........met een maatpak en het advies van Tillemans Tailors Den Haag.
Tillemans Tailors: “The better you dress the worse you can behave.”

Jury

De winnaars werden bepaald door een onafhankelijke jury. In 2017 bestond de jury uit: Joël Ferdinandus (Branche adviseur Incrowd en INretail), Cécile Scheele (initiatiefnemer Dutch Retail Experience Awards, Gea Eleveld (eigenaar Fashion-Up! en oprichter van Fashion055), Ingrid Ploegmakers (Manager Marketing, Retail en Communicatie bij Colliers International), Kim Pereira (hoofdredacteur van het modevakblad Textilia) en Talita Kalloe (eigenaar Soul Stores).

Onderscheiden door persoonlijkheid

Joël Ferdinandus is één van de vakjuryleden en zal alle retailers goed onder de loep nemen.

‘Vanuit de INcrowd zoek ik naar retailers die zich onderscheiden door hun eigen persoonlijkheid in het concept te benadrukken en te werken vanuit de retailmodellen. Ik ben benieuwd hoe de deelnemers hun concept van Passie tot Profijt hebben ingevuld.’

De uitreiking vond plaats op 9 juli  tijdens de  Soul Salon. De innovatieve beurs gericht op sustainability en future trends. De beurs en de uitreiking vonden plaats in de Westergasfabriek.

Het mooie logo van Tillemans Tailors met de eenhoorn.

De vooraanstaande herenmode zaken die ook in de race zaten?

  • Best Customer Experience Award – Men

    2017: The Good People in Rotterdam, Oebens Mercantile in Utrecht, Coef in Arnhem, Uptown in Den Haag, No Label in Amsterdam, M-perception in Maastricht, Romeyn Tailor in Barneveld, Twentyonewood in Alkmaar, Mansion 24 in Apeldoorn en Tillemans Tailors in Hoorn.