SPECIAAL VOOR DE BRUIDEGOM

Vanaf Januari 2016 heeft huize Tillemans Tailors een echte Groom Room!

De ultieme kamer voor de aanstaande bruidegom! Scabal Hollan & Sherry, Delfino en natuurlijk Reda. Dit zijn de ultieme leveranciers voor een ultiem trouwpak! En deze vind je dus bij Tillemans Tailors!!
The Groom room! Een kamer in huize Tillemans Tailors speciaal voor de Bruidegom!

 

De specialisten van Tillemans Tailors zorgen ervoor dat alles “als gegoten” zit, en ook nog eens perfect bij jouw persoonlijkheid en uitstraling past. Zodat ook de bruid tevreden zal zijn. Als enige in de regio biedt Tillemans Tailors maatwerkkostuums gemaakt van toonaangevende Engelse & Italiaanse stoffen.De prijzen voor een op maat gemaakt trouwpak:499,95 tot 1249.95 en van 1249.95 tot ongeveer 3995.95

Jorg Tillemans aan het meten.
Jorg Tillemans aan het meten.

TILLEMANS TAILORS bewijst dat een maatwerk-pak niet duur hoeft te zijn.

TILLEMANS TAILORS ontwikkelde een schitterend maatwerkprogramma met maatkostuums . U hebt de keuze uit vele verschillende stoffen, kleuren, pasvormen en details. Wij werken met stoffen van de bekende Italiaanse en Engelse wevers als “Barberis”, “Guebello”, “Marzotto”, “Reda”, “Loro Piana “, “Holland & Sherry”, “SCABAL”en” Delfino”.

De trouwpakken van Tillemans Tailors zijn verkrijgbaar in Hoorn op de Grote Oost 27
Tillemans Tailors zorgt ervoor dat ook de vrouw een glimlach krijgt!

De Groom Room biedt de aanstaande bruidegom de mogelijkheid om in alle rust kennis te nemen van de trouw wereld. Hier in deze speciale Groom Room [kamer voor de bruidegom] vindt hij niet alleen stoffen, dassen, strikjes en overhemden. Hij komt in deze speciaal verbouwde ruimte ook in contact met verschillende specialisten in de trouw wereld. Een aantal specialisten kunnen wij hier al noemen: Mary’s Bruidshuis , De Fotografe.eu en De Mooie jurk! Zij zijn weliswaar geen specialisten voor de bruidegom maar wel voor de bruid!! Komt hij toch weer thuis met een mooi verhaal en nog een aantal tips ook!!

Iedereen wil toch een geslaagde bruiloft?

Rick & Romy Zonneveld gefotografeerd tijdens hun geslaagde bruiloft in 2015!!!
Rick & Romy Zonneveld gefotografeerd tijdens hun geslaagde bruiloft in 2015!!!