Het trouwpak van Marco bij Tillemans Tailors te Hoorn

Marco en zijn trouwpak

I did it my way!

Op de dag van je leven wil je maar een ding: de mooiste bruidegom zijn. Zelfverzekerd, stijlvol en tot in de puntjes verzorgd. Aan de ene kant wil je laten zien hoe bijzonder deze dag voor je is, maar aan de andere kant wil je wel helemaal jezelf zijn. Wij bij Tillemans Tailors voelen dat perfect aan. Met Costume a la carte zorgen wij ervoor dat je het ultieme trouwpak krijgt. Op jouw maat en met jouw smaak!

Dus...........met een maatpak en het advies van Tillemans Tailors Den Haag.
Tillemans Tailors: “The better you dress the worse you can behave.”

“I did it my way”

Marco kan het zeggen!
Met het Costume a la carte programma van Tillemans Tailors wist Marco een uniek trouwpak te creëren.
[die niemand heeft want hij werd speciaal voor Marco gemaakt]

Marco bepaalde alles!
De kleur, de stof, de knopen, de revers, de voering, de zakken, de snit.
en nog veel meer………..
Jorg Tillemans gaf advies en ging natuurlijk meten.

De levertijd van zo’n uniek maatpak/ trouwpak bedraagt 4 weken.

Marco ging voor kwaliteit en kwam daardoor bij Tillemans Tailors te Hoorn.  Op basis van de eisen die Marco had viel de keuze op een stof van Scabal.

Scabal

GESCHIEDENIS

Het in 1938 door Otto Hertz opgerichte Scabal was oorspronkelijk een stoffenverkoper en -leverancier. Zijn opvolger is JP Thissen, bijgestaan door zijn zoon Gregor Thissen, de derde generatie van het familiebedrijf. De aankoop van het stoffenmerk Wainshiell brengt de geschiedenis van Scabal terug tot de 18e eeuw.

394905_10151381966304216_175892524_n

Vandaag heeft Scabal wereldwijd bijna 600 mensen in dienst. Door de jaren heen is Scabal uitgegroeid tot een fabrikant van stoffen van topkwaliteit voor de meest prestigieuze kleermakers en textielbedrijven wereldwijd, en als een fabrikant van de meest verfijnde pakken, jassen en hemden voor de meest veeleisende klanten. scabal-and-its-famous

 

Sinds 1938 verkoopt Scabal enkel de fijnste stoffen, gemaakt van de beste materialen. Twee keer per jaar brengen we tot vijftien nieuwe collecties uit. Daarin vindt u niet alleen alle nieuwe stoffen, maar ook onze permanente stoffencollecties en speciale edities. Zo kunt u kiezen uit 5000 topstoffen, uitsluitend gemaakt door de beste vakmensen.

Dus Marco had wel smaak zegmaar.