Fratelli Tallia di Delfino

 

Italiaans bij Tillemans Tailors. Voor de fijnproevers en de liefhebbers van Italiaanse schoonheid: Fratelli Tallia di Delfino.

Fratelli Tallia di Delfino maakt mooie stoffen voor mooie pakken en colberts en natuurlijk broeken. Zowel in Hoorn als in Den Haag hebben wij deze mooie stoffen klaar liggen.
Fratelli Tallia di Delfino maakt mooie stoffen voor mooie pakken en colberts en natuurlijk broeken. In Hoorn  hebben wij deze mooie stoffen klaar liggen.

Fratelli Tallia di Delfino uit Biella vervaardigt al sinds 1903 prachtige wol, waarmee wereldwijd
schitterende, luxueuze weefsels worden gecreëerd.

Fratelli Tallia di Delfino en Tillemans Tailors is een mooi duo. Steeds meer fijnproevers waarderen de stoffen van dit mooie Italiaanse stoffen huis. Wij hebben verschillende bunches bij ons in de collectie waaruit een keuze gemaakt kan worden. Bijvoorbeeld BLUE; In deze bunch bevinden zich de mooiste blauwen bij elkaar. Van donkerblauw naar Napolitaans blauw.

De nieuwste aanwinst is voor het voorjaar: Denim. Deze stoffen zijn mooi,stoer en toch elegant. Door de unieke samenstelling van de stof ziet het jasje of het  pak eruit om door een ringetje te halen. De look van jeans maar de feel van wol. FANTASTISCH en zeer exclusief! Er is geen andere wever in huis met deze unieke Denim collectie. Dus alleen verkrijgbaar bij Fratelli Tallia di Delfino. Wij bij Tillemans Tailors bieden deze bunch aan in Hoorn.

Fratelli Tallia di Delfino is bij uitstek geschikt voor de fijnproever. Bij dit stoffenhuis zijn vaak de mooiste en apartere stoffen te vinden. Dan bedoelen we niet alleen de look maar ook de unieke samenstelling!

Graag tot ziens in Hoorn.