Tailormade jeans By
Tillemans Tailors

Een groene jeans

Bij Tillemans Tailors te Hoorn veranderen wij de manier van een jeans aanschaffen. Jij krijgt een perfect zittende one-of-a-kind sustainable jeans, op maat gemaakt van de beste materialen, gepersonaliseerd met oog voor detail waarbij comfort, kwaliteit en luxe zijn gegarandeerd. 

SUSTAINABLE

Wij willen dat jij op een verantwoorde manier een maat jeans zou kunnen aanschaffen. En dat is gelukt.

Tillemans Tailors te Hoorn is een partnerschap aangegaan met de meest milieuvriendelijke denimmolen van Italië!

Wij zijn trots om te melden dat de  Candiani Mill de denim maakt voor ons tailormade jeans programma. Hierdoor hebben we de mogelijkheid om een echt modern en duurzame collectie denimstoffen te kunnen aanbieden.

De denim bij Tillemans Tailors te Hoorn wordt gemaakt met 30% minder energie, 70% minder chemicaliën en 50% minder water, daardoor wordt dit een sustainable tailormade jeans.

The Better You Dress
The Worse You Can Behave

Als jij echt een one of a kind jeans wilt hebben? Dan ga je voor maatwerk! Maak een jeans die gepersonaliseerd is naar jouw wensen en ideeën. Ook de fit is zoals jij hem zou willen. 

Alle maat onderdelen van je jeans zijn aan te passen. Wil je slim fit of een regular fit? Het kan!
Heb je de juiste pasvorm gevonden?
 
Met behulp van de tailor kies je de stof, wassing, rits of knoop sluiting en de kleur daarvan en ook nog eens de kleur van de stiksels. Alle stiksels in je jeans kunnen in verschillende kleuren worden uitgevoerd, type achterzak, kleur van de patch rechts of links boven je achterzak. Je kunt daar ook nog eens een eigen tekst op laten borduren!
 
Jouw persoonlijke jeans heeft een levertijd van ongeveer 4 weken en heeft een prijs van €279.95.