Tillemans
Colberts

"Tillemans Tailors heeft ook colberts op maat"

Bij Tillemans Tailors in Hoorn kun je ook terecht voor colberts of jassen op maat. Het ultieme jasje voor dagelijks gebruik, de perfecte smart casual look. Zo’n ultiem colbert kunnen wij maken vanaf 399,95 met een levertijd van 4 weken. 

Wij maken ook jassen of beter gezegd overcoats op maat & smaak. De levertijd is ongeveer 4 weken en prijzen beginnen bij €699.95

Stoffen

Scabal is 1 van onze stoffen leveranciers en 1 van onze produktie ateliers. De stoffen voor een mooie overjas zijn verkrijgbaar van SCABAL, HOLLAND & SHERRY EN FRATELLI TALLIA DI DELFINO. 

Jassen en mantels

Bij koud weer dragen de meeste mannen jassen die tot net onder of boven de knie reiken. Deze jassen zijn warm en in de meeste gevallen gemaakt van wol. Met name elegante ruitjesmotieven en de kleuren zwart, grijs, donkerblauw, blauw-grijs en verschillende tinten bruin zijn populaire keuzes voor de jas.

Jassen worden meestal in drie-knoops double-breasted modellen besteld bij TillemansTailors.

The better you dress
The worse you can behave

Een colbert of colbertjas(je) is een ultiem kledingstuk dat vooral door mannen gedragen wordt. Het is een comfortabel jasje, vergelijkbaar met de klassieke blazer. In tegenstelling tot de pandjesjas, de jas van het jacquet, heeft een colbert geen panden. Het maakt vaak samen met de pantalon deel uit van een kostuum.

Bij Tillemans Tailors heb je de keuze uit ongeveer 75 voeringen van effen kleuren tot leuke en gekke prints.

Ook voor de maatjasjes maken wij gebruik van de beste Italiaanse weverijen zoals: Vitale Barberis Canonico, Fratelli Tallia di Delfino, Reda, Guabello en Caccioppoli.